Neo!!

NEO!!

Skicka detta vidare!



Hej,

På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.
Han är en rottweilerhane på 6 månader.
Svart med bruna tecken, chippad.
 
Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar,
och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.
 
Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma
till den som har honom,
snälla lämna honom
tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.

Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen
kommer du belönas generöst. Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.

SNÄLLA skicka detta mail vidare
, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.
Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten,
lappar överallt där jag bor osv.

 
Therese Perlman
070-4164073

Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
 
Kontaka mig eller
 polisen på 11414


jobb, jobb

ibland hinner man inte annat. Har varit en hektisk tid med arbete, möten och middagar med vänner som vi inte kunnat träffa eftersom vi varit i Norrland och firat Jul. Trevligt att bli bjuden på god mat och sällskap.
Trettondags afton hade vi middag med svärmor, vi bjöd på plankstek; oxfilé, potatismos, bearnaisesås, rödpepparsås. En trevlig kväll och så himla gott men så hade jag 300 gr smör i bearnaisesåsen (hemmagjord från scratch) också. Till förrätt hade vi olika sorters ost, pepparkorv , honungsmelon, kex och till efterrätt bjöd vi på fin choklad som jag hade fått i julklapp av en av arbetskamraterna. Arbetskamratens pappa jobbar på ett företag som chokladleverantör, Sant!, de levererar choklad över hela landet. Bland annat har de Bouche och belgisk chokladöverdragen nougat i form av sjöfrukter. Kommer inte ihåg vad de heter men de är urgoda. Nu för tiden är jag en chokladfantast och det får jag nog skylla min vän Sandra för. Hon är helgalen i choklad och när hon berättar hur hon njuter av intaget av diverse choklad så saftas det i munnen på mig. Hon skulle egentligen ha rabatt från alla chokladtillverkare eftersom hon har, dagligdags, ingående njutningsfulla utlägg om hur man skall njuta av fin choklad. Jag och mina arbetskamrater blir chokohypnotiserade när hon berättar om chokladens mystiska och njutningsfulla värld.

bilden tagen ur liveit.se

kram från mat- och chokladnjutaren


hemma igen

efter en intensiv jul och nyår i norrland. Syrran Petra är jätteduktig och gör jättefint i sitt nya radhus, tacksam att vi fick hjälpa henne lite grann med att fixa. Mysigt område, trevliga grannar och hur mysigt som helst i hennes bostad.
Firade en underbar jul hos mor med tomte och allt. Tomten var lite skum eftersom han fnissade ohämmat varje gång jag ville ge honom kram och tack för julklappar! Dessutom liknade han lite grann min yngsta son Kevin! märkligt! Mamma har som vanligt fixat allt gott, mat, godis, bröd, juldricka med mera. Granen var underbart vacker, det var jul i julehus.
Dan och jag gick på promenad juldagen upp mot Sundmoberget, det knastrade, var -14, snön glittrade och allt var så tyyyyyyyst. Det är något speciellt med tystnaden, snön och den friska luften. Vi gjorde snöänglar, (i tanken: det var lite för kallt;) en av dem var till dig A-K. Den blev jättefin och jag tror faktiskt att den flög iväg till dig där du nu var, barfota å allt.
Började det nya året med en återförening av min mans familj vilket var verkligen trevligt. Dans morbror med fru bor på Adelsö i ett underbart mysigt hus och mysig miljö. Att bo på en ö men ändå så nära stan känns overkligt.
Vi känner oss rik på olika fina miljöer och det största av allt, fina goa vänner.

Gott nytt år och en god fortsättning till Er Alla..

kram

RSS 2.0