för dig som hatar att vakna av en skränande väckarklocka

kan jag varmt rekommendera Philips Wake up-light! Helt perfekt för mig som vill vakna med ett smile på morgonen till fågelkvitter. Min älskade man som däremot behöver kastruller/buller och bång för att vakna upp ger mig en hjärtattack varje morgon! Tidigt i vårt förhållande lovade jag att väcka honom bara han inte ställde klockan! kompromissen togs eftersom jag vaknade redan vid 04.00 med ångest om att snart ringer min kära livskamrats väckarklocka! Helt slut varje morgon med hjärtklappning och en ständig ångestnärvaro av att något hade drabbat mig... *skratt*
Fick verkligen ett hallelujamoment när jag upptäckte denna underbara klocka, gå själva in och testa!

http://www.wakeuplight.philips.se/?origin=SEA&s_kwcid=v%C3%A4ckarklocka%20philips|1052004571

Fick dessutom en saknadskänsla av mitt gamla arbete och arbetskamrater, så här i juletid var det så otroligt mycket som hände. Vi hade personalfest, mini-revy och ett helt underbart julbord. Allt underbart, vegetariskt förstås, fanns på detta bord och har ni aldrig varit där kan jag varmt rekommendera detta! Kolla bara in bilderna på omgivningen:  det här ser du när du går motionsslingan/promenadstråket (ångermanälven, niporna)

 Österåsens Hälsohem

Kommentarer
Postat av: Lena

I går va jag till en kompis och hela deras hus luktar precis som det gör på Österåsen. Massor med örter liksom.
PS jag har lagt in din sida som länk hos mig hoppas det är ok DS

2007-12-20 @ 20:49:25
URL: http://lena.nerdlabs.org/blog
Postat av: Maggan

Kanske skulle vara trevligt med väckarklocka, jag som aldrig haft nån. Eller rättare sagt aldrig behövt nån...Ruskigt lätt att vakna och oftast i tid. Vackra bilder från Österåsen. Vi har faktiskt pratat om att åka dit, jag och några tjejer, och på den vägen är det. Ska nog fundera på det igen. Kram så länge!!

2007-12-21 @ 08:30:12
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: nettan

kul att höra ifrån dig här Lena:) helt ok med länken! Maggan: Åk dit en weekend (göm spiten/vinet i strumporna *fniss,fniss*)ta med lite smått och gott som ni kan avnjuta på rummet å njut med dina tjejkompisar!

2007-12-21 @ 13:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0