Det är en fröjd att se, att det finns så många härliga saker på jorden som jag inte behöver.

Idag börjar jag med ett citat av Sokrates! men även ett annat vackert citat som följt mig den här veckan



image21en ständig fras i min hjärna för jag tror jag hamnat i en sjukdomlig köpkris! Jag vill ha, ha, ha... ;) För att övertyga mig om att jag inte behöver så måste jag upprepa dessa ord!  I och med att renoveringen av huset går framåt så vill jag köpa nytt! HJälp, va man kan behöva olika saker ibland! Jag tror förresten att jag skall texta dessa ord i hallen, så att man alltid påminns av de här fina orden! Visst är det vackert med budskap på en vägg sådär ;) I värsta fall, om inte köpsuget går över, får jag väl tatuera in texten på någon del av min kropp. Har bara inte kommit på vilken del som vore bäst!? fniss, fniss Har ni några tips?
Fast några saker är faktiskt viktiga, t ex: Challe behöver deffinitivt en ny säng p g a att den gick mitt itu för några veckor sedan! Ja, det är faktiskt sant men Challe sover faktiskt i den fortfarande! Själv säger han att det är rätt ok för nu är ju sängen som en sjukhussäng, han kan sitta i den och spela datorspel mm! Inte klokt men sant! Det blir första köpet. Nästa som hände, å det hände också för ett bra tag sedan, var att Kevins ursnygga skriv-databord "brakade" när jag, som tur va, satt framför dataskärmen. Allt rasade i princip ned på mig, satt där med datorn i knäet och vrålade efter hjälp. Tur att man har styrketränat lite grann, kan säga att det var ganska så tungt med dator och allt annat skräp! Det blir köp 2! Det var de nödvändiga köpen!
Igår var Dan och jag ut på en liten shoppingtur och hamnade på Bolagret (en urmysig allaffär: soffor/inredning/ljus som doftar kaffe/choklad mm) och där hittade vi mattor, en skitsnygg liggfåtölj, köksklocka, snygga muggar och skålar i silver! Allstå det tar ju aldrig slut! Dan blev bara blekare och blekare och fick fram med någon slags hes viskning: Du är väl medveten om att det snart är jul,  gumman!? Då slog dig mig att det är verkligen en fröjd att jag inte behöver så många saker! Så....det blev en cappuccino resp cafe latte på fiket mittemot istället!
Kände mig ändå lite nöjd efter ögonshoppningen, köpte en jättefin vit stor julstjärna till Ricco och Madde eftersom vi skall åka upp till dem om två veckor för att närvara vid Dannes medaljutdelning. Det skall bli riktigt underbart att få åka upp till Stockholm och välkomna sonen hem men även att komma hem till Ricco och Madde, det är som en själslig resa! De är helt underbara och deras hem är så mysigt och välkomnande! De är livsnjutare och livsinspirerande! Appropå det så kan jag passa på att göra lite reklam: se på SVT1, börjar idag, ny humorserie Hej Rymden 19.00 där Ricco är med. Ricco är Dans morbror och var med i Sveriges första såpopera Varuhuset förresten! (för alla er som inte kände till det;)

ha det bra alla, var rädda om Er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0