härligt med minnesögonblick

En höstpromenad med min man Dan på strandpromenaden vid havet! Vi gick förbi mitt helt underbara Pålsjöbad där man kan basta (med panoramafönster mot öresund), bada/sola naken i trygghet på bryggan! Man får se upp med kanotfarare, hehe. Helt underbart för själen! Helsingborg är en underbar stad att bo i med tanke på närhet till hav, strand och skogar (mer bokskog).

image18
Till vänster är för damer och till höger för herrarna! Bakom de små byggnaderna (badhytter) ligger man som en nyfödd och lappar sol med andra damer i olika modesjanger (ålder,vikt,längd) ;) I mitten är bastu med panoramafönster. Njuuuuuuuuutningsfullt.
Pålsjöbad brukar anordna konserter, med bla Eric Gadd, sedan två år tillbaka. Är helt underbart att sitta där vid havet, stranden och njuta av BRA musik.  Har man bara en bra grill, massor av god mat, vin och trevligt sällskap så är kvällen fulländad! Petra (lillasyster) var med förra sommaren då vi (jag, dan, christina, mimmi med fam) lyssnade på Lahle och Stefan Sundström(?). En liten "rysarstund" ;) Kommer alltid att finnas i mitt hjärta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0