klarade tentan

och fy farao vad glad jag blev för det!

image15
Här har vi regnigt och grått idag men vad gör det när jag äntligen kan ta mig till gymmet och köra ett hårt styrketräningspass! Gör inget alls ;) Dessutom så kan man ta en underbar höstpromenad i Pålsjöskog, om man inte vill gå strandpromenaden nere vid havet. Det kan  ju blåsa rätt vilt här nere å speciellt vid havet ;) men då kan man vandra under alla dessa underbara bokträd istället (se bild)! 
Blir inte alls så mycket träning nu när man har så himla mycket att läsa varje vecka, det tar aldrig slut på böckerna! Har hamnat i en superbra grupp med tjejer som är engagerade så det känns riktigt bra! Vi är väldigt effektiva när vi skall göra grupparbeten vilket tar bort en del av stressen man känner över den här kursen! :)
Snart skall vi iväg och arbeta med huset, Dan har bestämt att jag skall få måla fönster! Låter väl härligt att hålla på med på en Lördag, tur att man har stora visioner om hur det skall se ut i slutänden!
Vill också hälsa till min vän Maggan: fy farao va kul det är att se Hammarstrand på tv, norrlänningen i mig njuter av varje sekund och när programmet är slut vill man bara se mer! Dessutom kan det väl inte bli några problem med att showa i andra städer, hur många norrlänningar finns det runt om i Sverige som blivit tvungen att flytta pga olika orsaker! För farao, hela Sverige är väl byggt på norrlänningar! (hehe)

ha det bra Alla

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0